Onderhoud en reparatie

BOVAG-onderhoudsbeurt
Voor de veiligheid en conditie van uw aanhangwagen of trailer is tijdig onderhoud belangrijk. We adviseren u dan ook om in onze werkplaats jaarlijks een BOVAG-onderhoudsbeurt uit te voeren. Mocht uit de onderhoudsbeurt blijken dat een technische reparatie nodig is, of dat we preventief een onderdeel moeten vervangen, dan overleggen we eerst met u.

BOVAG-onderhoudsbeurt
Onderhoudsbeurt aan een boottrailer bij Van der Smit Aanhangwagens
Deze 2 linkjes naast elkaar in beeld staan en een afbeelding van het filmpje zoals nu al op de website

Tempo 100 keuring
We kunnen ook de Tempo 100 keuring voor u verzorgen, waarmee u een Tempo 100 ontheffing kunt krijgen voor Duitsland. Vraag deze keuring op tijd bij ons aan. We moeten namelijk altijd wat verwerkingstijd incalculeren en wachten op de documenten en Tempo 100 sticker uit Duitsland.

BOVAG en RDW
We hebben een BOVAG-certificering, waarmee we aantonen dat u bij ons kunt rekenen op vakmanschap en deskundigheid. Ook hebben we een RDW-erkenning. Daarmee kunnen we voertuigen op naam stellen en vrijwaringsbewijzen afgeven.

Schade
Heeft u onverhoopt schade aan uw aanhangwagen of trailer? Dan helpen we u graag verder. We hebben jarenlange ervaring met de totale schadeafwikkeling en het vakkundig herstel van uw voertuig.

Bel mij terug

Wilt u meer informatie over onze diensten? Of misschien eerst een persoonlijke afspraak? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


    Afspraak maken?

    Wilt u een nieuwe aanhangwagen en wilt u langskomen om uw wensen daarover te bespreken? Dat kan! Maak dan via onderstaande knop een afspraak met ons.
    Neem contact op!